Atelier pictură pe pânză. Mandală

6 februarie, ora 10,30

Pe 6 februarie fii Zen, într-un atelier de pictură pe pânză, în care îți creezi propria mandală sau pictură intuitivă, într-o atmosferă relaxantă. Despre istoria mandalei.

Materiale: pânză pe șasiu de lemn, culori acrilice, markere cu vopsea acrilică, hârtii schițe, creioane, truse geometrie, modele, etc

Atelierul este destinat adulților și copiilor peste 10 ani

Locuri: maxim 4, din cauza măsurilor de distanțare socială. Materialele vor fi dezinfectate și purtarea măștii este obligatorie.

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 100 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, dezvăluie istoria și sensurile mandalei, utilizarea mandalei ca mod de exprimare artistică, dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele interior și creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Atelier de mandale. Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001CreativAct