Atelier Valentine's day 2022

februarie

 

Pe 13 februarie, un atelier plin de iubire și inimioare. Recomandat cuplurilor, sau bărbaților care vor să facă un cadou draguț doamnelor, pictat de propriile mâini. Tehnici mixte, diverse materiale și șabloane pentru un cadou perfect.

Pictează-i ce o pasionează, fă-i un portret, decorează-i un tricou cu voi doi, în postura unor bufnițe sau pisici, sau fă-i cadou acest atelier să se relaxeze ca între fete, daca tu nu ai curaj….

Atelierul este destinat adulților și adolescenților

Locuri: maxim 4, din cauza măsurilor de distanțare socială. Materialele vor fi dezinfectate și purtarea măștii este obligatorie.

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 100 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, , dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

20191123_122736

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Atelier Valentine s Day.  Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001CreativAct