Ateliere de toamnă

Vino la atelierele creative pline de culorile toamnei, în care te relaxezi pictând pe diverse materiale, struguri, fructe, dovleci, frunze, etc.
Nu îți trebuie talent ca să participi la atelier, trebuie doar să fii curios și pregătit să îți descoperi potențialul. Noi îți punem la dispoziție materialele și te ghidăm pas cu pas, tu poți realiza un cadou pentru cei dragi sau îți poți decora interiorul, așa cum dorești:
-minivitralii
-sticle de vin, pahare
-tablouri
-desen, acuarelă
-pictură pe lemn, cutii, tăvi, tocătoare, etc.
-pictură plase bumbac

-lampadare din borcane de sticlă
Atelierele sunt destinate adulților și copiilor peste 11 ani, familiilor, etc.
Locuri reduse din cauza distanțării sociale: 4 persoane/atelier.
vineri, 8 octombrie, ora 17-19
sâmbătă, 9 octombrie, ora 10-12
sâmbătă, 9 octombrie, ora 15-17
Pentru înscrieri și mai multe detalii: 0746736606

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 50 sau 70 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, cunoașterea simbolurilor populare românești, dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

afis at toamna

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Ateliere de toamnă.. Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001, CreativAct