Atelier de pictură pe sticlă

Un atelier în care te inițiem în tehnica picturii pe sticlă, sau a vitraliilor false, cum se mai numește. Culorile de sticlă sunt fluide, transparente sau opalescente, și imită sticla colorată în masă. 

Ce este un suncather? 

Provine din cultura amerindiană și înseamnă un obiect din sticlă care captează razele soarelui și le difuzează, sub forma unei prisme, în jur. În ziua de azi, un suncather este realizat în diferite tehnici, tiffany, plastic, hârtie de mătase, etc.

Atelierele sunt tematice, mandale, modele de toamnă, flori, Crăciun, etc

Locuri: maxim 4, din cauza măsurilor de distanțare socială. Materialele vor fi dezinfectate și purtarea măștii este obligatorie.

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 70 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, cunoașterea simbolurilor populare românești, dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

DSCN1810

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Atelier de pictură pe sticlă.. Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001, CreativAct