Atelier de suveniruri.

Pe 23 ianuarie vă invităm  la un atelier în care descoperim împreună simbolurile populare românești  și le pictăm pe diferite suporturi, pentru a vă crea propriul suvenir. Puteți alege să pictați pe o halbă de bere, o farfurie de sticlă sau porțelan, pe un tocător de lemn sau pe o plasă din bumbac.

Locuri: maxim 4, din cauza măsurilor de distanțare socială. Materialele vor fi dezinfectate și purtarea măștii este obligatorie.

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 100 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, cunoașterea simbolurilor populare românești, dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

DSCN1810

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Atelier de suveniruri. Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001CreativAct 

wpChatIcon