Atelier decoupage
Cutii cu personalitate

Atelierul  Cutii cu personalitate te inițiază în tehnica decoupage sau a șervețelului, cum se mai numește, îți oferă un timp creativ alături de artiștii noștri, relaxare prin artă, socializare și toate materialele de care ai nevoie pentru început. Suportul este o cutie de lemn, pe care o vei lua cu tine acasă.

Atelierul este destinat adulților și copiilor peste 9 ani.

Locuri: maxim 6, din cauza măsurilor de distanțare socială. Materialele vor fi dezinfectate și purtarea măștii este obligatorie.

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 100 lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului, inclusiv ceaiul sau cafeaua. Copiii și membrii Asociației CreativAct beneficiază de reduceri și gratuități, în funcție de atelier)

Materiale: cutie lemn, adeziv decoupage, șervețele diferite modele, pensule, bureți, culori acrilice, șabloane, patine, etc.

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu.

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, dezvoltă abilități noi,  relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

august26-2

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606, sau prin e-mail creativacthd@yahoo.com, cu specificația Atelier decoupage. Plata se poate face la atelier sau direct în contul Asociației, ca donație RO32RNCB0597161775710001CreativAct 

wpChatIcon
wpChatIcon