Curs de

ASTRONOMIE

Curs de Astronomie

Ești pasionat de stele, planete și misterul infinit al cerului nocturn? Îți dorești să înțelegi mai profund universul fascinant în care trăim? Atunci acest curs de astronomie este perfect pentru tine!

În cadrul acestui curs, vei fi ghidat de experți într-o călătorie cosmică de neratat. Vom explora misterele cosmice și vom descoperi minunile universului într-un mod accesibil și interactiv. Indiferent dacă ești un începător curios sau un pasionat înrăit al astronomiei, vei găsi această experiență captivantă.

Ce poți aștepta de la acest curs de astronomie?

Lecturi inspirate: Vei avea acces la lecții bine structurate și materiale informative care îți vor deschide ușa către conceptele și principiile fundamentale ale astronomiei. Vei învăța despre viata stelelor si a soarelui nostru, formarea sistemelor solare, alte manifestari ale materiei in univers si evolutia sa.
Toate acestea organizate de-a lungul a 2 saptamani in care ne vom intalni de 2 ori pe saptamana .

Cursul este susținut de astronom Ienci Magda

Observații practice: Vei avea ocazia de a observa cerul în timpul sesiunilor noastre de observații practice. Cu ajutorul telescoapelor și al instrumentelor specializate, vei putea examina obiecte cerești fascinante, cum ar fi planetele din sistemul nostru solar, luna, stele și chiar galaxii îndepărtate. ( 3 observatii planificate)
Discuții interactive: Vei putea participa la discuții animate și dezbateri cu colegii de curs.. Vei putea pune întrebări, împărtăși idei și testa impreuna cu noi diverse teorii.
Vizualizări captivante: Vom utiliza tehnologii avansate de vizualizare, inclusiv simulări computerizate și imagini în timp real, pentru a-ți oferi o perspectivă vizuală completă asupra fenomenelor astronomice și a structurii cosmice.
Răspunsuri personalizate: Vom fi aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a oferi îndrumare personalizată pe parcursul cursului. Ne dorim ca tu să te simți susținut și motivat în călătoria ta de explorare a cosmosului.
Locuri: maxim 10
Cursul este destinat adulților și copiilor peste 9 ani.
 

Descoperă magia astronomiei alături de noi!

wpChatIcon