Ateliere creative Cursuri

Organizăm activități creative pentru toate vârstele

Ateliere creative
ART&HOBBY

CreativAct organizează diferite ateliere creative, în diferite locaţii și în aer liber, destinate adulților și copiilor, familiilor, în cadrul proiectului Școala altfel, cercuri profesorale, petreceri, etc.
Vă invităm la creativitate!

Cursuri

Învață de la un expert arta picturii pe pânză, desenul artistic, arta picturii pe lemn, a icoanei pe sticlă sau lemn, arta vitraliului tiffany sau a picturii pe obiecte de sticlă, mozaicul sau tehnica decoupage, design vestimentar, croitorie, public speaking, sunt numai câteva dintre cursurile organizate de noi la sediu sau în diferite locații partenere, în Sibiu sau în țară.

Ateliere Wine &Painting

Organizăm ateliere de pictură însoțite de vin, în pub-uri sau cafenele, petreceri și alte  evenimente care presupun un numar mare de participanți.

Atelierele corporate sunt ateliere de terapie și relaxare prin artă și hobby, destinată managerilor sau angajaților din diferite companii, instituții de stat și diferite grupuri sau organizații profesionale. 

Atelierele destind atmosfera dintre angajați, transformă energiile negative în energii creatoare, dezinhibă și eliberează mintea.

Ele se desfășoară în locațiile partenerilor CreativAct sau direct la sediul companiilor. Echipa CreativAct asigură toate materialele, documentația și artiștii.

Tarifele se stabilesc în funcție de tematică și numărul de angajați.

Organizăm ateliere de artă și dezvoltare personală prin artă pentru copii, în diferite locații din Sibiu, sau în școlile din raza județului Sibiu.

wpChatIcon
wpChatIcon