Atelier de pictură pe sticlă
Suncatcher

Vino la atelierele de artă și hobby ”Fă cu drag!”unde îți poți crea propriile cadouri pentru cei dragi.
Noi îți punem la dispoziție toate materialele, un spațiu creativ și sigur și un artist care să te ajute să îți aduci ideea în manifestare. Tu trebuie doar să îți dorești să faci ceva cu drag pentru tine sau pentru persoanele apropiate. 
Astăzi e despre pictura pe sticlă în tehnica faux vitrail, unde vom picta un suncatcher în culori de toamnă. Îți alegi modelul sau te putem ajuta să îți creezi tu unul personalizat.  
Atelier disponibil adulților și copiilor peste 9 ani.
Locuri: 8 persoane/atelier.
Când?
sâmbătă, 19.11.2022, ora 10-12 am
Pentru înscrieri și mai multe detalii: 0746736606

Durata: între 2-3 ore, în funcție de rapiditatea cu care lucrează fiecare.

Cost atelier: 70  lei, în care intră toate materialele puse la dispoziție și sfaturile artistului. 

Culorile sunt pe bază de alcool și esență de petrol, rezistente la apă, deci nu este recomandat persoanelor alergice sau sensibile. Mai multe despre tehnică aici.

Locația: Str. Sergiu Celibidache, nr. 4, Sibiu

Nu trebuie să ai talent ca să participi la acest atelier!

Atelierul  încurajează creativitatea, cunoașterea simbolurilor populare românești, dezvoltă abilități noi, tehnice și estetice, relaxează și crește  încrederea în sinele creator, întărește relațiile sociale sau familiale.

Participarea la atelierele CreativAct susține acțiunile sociale ale Asociației CreativAct. 

Așadar, înveți și ceva nou, petreci și un timp de calitate, și ajuți și un copil din categorii defavorizate să aibă acces la activități creative. 

Rezervările se fac telefonic, la nr. 0746736606. Plata se poate face la atelier, prin sistemul de plati online, sau ca donație în contul RO32RNCB0597161775710001, CreativAct. 

wpChatIcon
wpChatIcon