Ce este Hala Atelier X?

Proiectul Hala Atelier X este un proiect de regenerare culturală a cartierului Țiglari, zonă limitrofă a Sibiului, desfășurat de Asociația CreativAct, în parteneriat cu Lake Home Residence Sibiu. Proiectul constă în transformarea unei hale vechi într-un spațiu neconvențional de consum de cultură. Pe timpul verii aici se vor desfășura ateliere creative, evenimente culturale, festivaluri de artă, concerte, târguri și expoziții. Copiii și părinții din cartierul Țiglari vor avea acces la activități extrașcolare chiar la ei în cartier, iar adulții din zonă, la ateliere meșteșugărești sau de terapie ocupațională. Proiectul își propune și  promovarea artiștilor pe plan local prin expoziții din toate ramurile artei. 

Photo: Ana Maria, voluntar CreativAct

Susține-ne proiectul!

Ca să mișcăm lucrurile avem nevoie de multă energie și răbdare dar și de dotarea halei și mici reparații. Poți fii alături de noi în proiect, cu talentul tău, cu materiale, sponsorizări, cu timpul tău de voluntar, cu formularul 3,5 sau poți dona. Ajută-ne să ajutăm!

We

Ateliere pentru copii, tineri și adulți

Ateliere creative și de artă, activități STEAM, cursuri de artă, ateliere meșteșugărești, ateliere de terapie ocupațională, etc

Expoziții

Pictură, artă fotografică, artă decorativă, expoziții de grup și personale, expoziții caritabile, concursuri de talente.

Festivaluri

Vă așteptăm la Explorio, Festivalul de Florii, Flowers at the Lake, Detalii Urbane, concerte și alte evenimente organizate în aer liber și în interior.

wpChatIcon
wpChatIcon